Cafeteria proposal @ Vinaroz

cafeteria

 

Vinaroz, at the Mediterranean coast of Spain, has an excellent marine walk where several activities take place all along the year. The cafeteria proposal was designed in response to those moments need of a new cafeteria at the beach sidewalk. Created with prefabricated pieces from steel and wood, it was proposed a delicate shape for minimising the visual impact as being located so close to the beach.

The cafeteria acts as an intermediate block between the beach and the first row of the city buildings. Is this boundary location what implies the particular form study that was done for the proposal.

Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies